D
Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst bij Heidi terecht gekomen omdat ik heel erg last had van een opgeblazen buik. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er van moest verwachten en wat ze nou precies deed, maar ten einde raad ging ik op haar behandel tafel liggen en gaf me er aan over. Verbaasd was ik de volgende dag na de behandeling, mijn opgeblazen buik was na weken minder geworden. Ik heb toen een aantal sessie’s gehad en dat heeft heel erg geholpen. Nu kwam ik een paar maanden geleden weer bij haar omdat ik zoveel moeite heb met slapen, haar behandelingen en coaching gesprekken hebben mij ontzettend geholpen. Naast de energie therapie neemt ze ook heel erg de tijd voor je en kun je met haar over alles praten, ze geeft mij dan ook heel goed advies en na elke afspraak voel ik me direct lichter. Tijdens een behandeling word ik ineens heel erg moe en thuis drink ik dan een paar goede glazen water en wonder boven wonder kan ik eindelijk s’avonds weer heerlijk slapen. Dankjewel lieve Heidi voor alles!

groetjes D


Annette
Enthousiast kwam ik een aantal maanden geleden de praktijk van Heidi binnen wandelen. Ik vertelde haar dat ik op de gezondheidsdag van 17 juni een heel bijzonder gesprek had gehad met Eugenie. In dit gesprek gaf Eugenie aan dat ik moet “Loslaten (verleden) en Aarden”. Ik voelde: Dit moet ik gaan doen Yes!! De laatste restjes opruimen na vele jaren hard aan mijzelf te hebben gewerkt. Eugenie gaf mij aan om contact op te nemen met Heidi voor Healing en Coaching voor de laatste sleutels om verder te komen. (Vele malen dank hiervoor Eugenie!)

Samen zijn we een aantal sessies aan de slag gegaan. De behandelingen hebben mij balans gebracht, zodat ik meer bij mijzelf kan blijven, ook op lastige momenten. De gesprekken gaven mij het vermogen om zaken écht achter me te laten. Het gaf me het inzicht dat ik zelf de keuze kan maken ergens op in te gaan of niet. De aardingsoefeningen helpen mij bij mijzelf te blijven.

Met de nieuwe inzichten en handvatten kan ik weer vol passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen verder in mijn leven. Ik voel mij weer krachtig en mijn fantastische zelf!!

Dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten, Heidi en voor al het moois wat je me bracht!


Louise
Heidi, raakt lichamelijk en geestelijk aan waardoor je langzaam maar zeker jezelf weer vindt en in balans komt.
Een grote verdienste in onze jachtige tijd.


Eline
Ik heb Heidi leren kennen in een periode waarin het al langere tijd niet goed met me ging, zowel op emotioneel als lichamelijk vlak.

Door de combinatie van energietherapie en coaching die Heidi gebruikt, kwam mijn burn out naar boven…..
Heidi heeft mij hier heel goed in kunnen begeleiden en na elke behandeling voelde ik me weer een stuk sterker, lichter en opgewekter.
Ik ben Heidi enorm dankbaar voor de tijd en liefde die ze in haar behandelingen heeft gelegd.
Dank je wel!


Marije
Na een burn-out was ik op zoek naar een manier om weer in balans te komen. Ik had veel last van moeheid en had weinig energie. Hoewel ik zelf al veel had gedaan om het herstelproces te ondersteunen, merkte ik dat het herstel stagneerde. Het voelde letterlijk alsof mijn lichaam in een bepaalde stand stond, waar ik niet meer zelf uit kon komen. Door de behandelingen van Heidi is hier verandering in gekomen. Het heeft mijn herstel weer in beweging gezet en verder ondersteund.

Al tijdens de eerste behandeling voelde ik een duidelijk verschil. Ik voelde letterlijk de energie stromen, wat ik al tijden niet meer had gevoeld. Na de behandeling voelde ik mij stevig en gegrond. Ook had ik de weken erna meer energie.

Na een tijdje verdween dit weer en ben ik terug naar Heidi gegaan. Een aantal behandelingen verder was mijn lichaam gewend aan de ‘nieuwe’ stand en kon het zelf weer verder herstellen. Mede hierdoor heb ik nu 90% van mijn ouder energie weer terug. Ik ben Heidi ontzettend dankbaar en kan haar aan iedereen aanbevelen. Niet alleen als energie-therapeut maar zeker ook als mens!


Nathalie
Heidi weet in korte tijd een een vertrouwde sfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt. De reden om naar Heidi toe te gaan was dat ik emotioneel in een zware periode zat, zowel privé als op mijn werk. Op een gegeven moment kreeg ik ook last van duizelingen. Heidi’s behandeling was heel ontspannend, waardoor je eigenlijk meteen een opkikker krijgt. In de dagen die volgden op de behandeling merkte ik dat de duizelingen al weg bleven en ik me beter in balans voelde. Daarna ben ik nog een keer geweest. Dit voelde weer heel prettig. Ik ging beter slapen na de behandeling en voelde me beter in mijn vel zitten. Ik kan het zeker aanbevelen!


Marianne
De combinatie van het coachen en de chakra therapie werkt erg prettig bij mij. Het samen praten over hoe ik meer balans krijg in mijn leven werkt erg verhelderend en geeft mij inzicht in mijn persoonlijkheid. Hoe ben ik? Waarom ben ik zo? Waarom handel ik zo? Maar ook vragen als; waarom reageert mijn lichaam op een bepaalde manier en waarom komt dit nu naar buiten heeft Heidi mij helpen verklaren aan de hand van coachingsoefeningen en energie therapie. Dit geeft mij inzicht en handvatten om verder te gaan.

“ik voel mij als herboren na een sessie. Erg prettig!’