“Waar genoeg slapen, regelmatig sporten en gezond eten normaal gesproken voldoende was om me goed te voelen, kreeg ik het even niet meer voor elkaar. Ik voelde me futloos, moe en gespannen… Alles leek een opgave. De gecombineerde aanpak van Heidi was erg prettig. Met coaching en energie therapie heeft ze me in 3 afspraken enorm geholpen! Ik voelde me na de eerste behandeling al energieker waardoor het me lukte om weer in actie te komen en mijzelf terug te vinden.”


Biljana:
“Ik vond het een verrijkende ervaring om met Heidi te werken! De sessies zaten vol mooie inzichten en eyeopeners die mij hebben geholpen anders naar dingen en mijzelf te kijken.

Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik een warm ontvangst en gedurende de hele sessie heerste een fijne rust waardoor ik mij veilig voelde. Na afloop verliet ik de sessie vol energie.

Ik kan iedereen aanbevelen om hier tijd voor vrij te maken. Het heeft mijn perspectief veranderd en mij veel energie gegeven.”


Annika:
Ik ben Heidi enorm dankbaar voor de hulp die zij mij geboden heeft toen ik mijn emoties niet meer kon doorzien. Zij heeft mij geholpen om alles uit mijn verleden en de generaties voor mij wat ik met mij meesleepte los te laten, zodat ik weer tot mijn eigen kern kon komen.
En daarna om de dingen die wel van mij waren met andere ogen te bekijken, om verbinding te leggen en los te laten wat ik niet meer nodig heb. Het heeft me verlicht en de ruimte die ontstaan is heeft zich gevuld met liefde. Liefde voor mijzelf, mijn kinderen, mijn partner en naasten en mijn medemens. Ik heb schoon schip kunnen maken voor mijzelf en de generaties na mij en dat vind ik een enorm cadeau. Nu denk je misschien; wat zweverig allemaal.
Maar eigenlijk ben ik een hele nuchtere, hard werkende moeder met haar eigen bedrijf die durft te voelen wat er echt in haar omgaat en zichzelf het gunt om optimaal geluk te ervaren. Oneindig dankbaar.


Pascale:
2 maanden geleden kreeg ik Corona. Na 2 weken in bed krabbelde ik weer op. Alleen bleef ik maar zo moe. Zware benen, het voelde net als zware spierpijn. Na een dag werken moest ik een dag bijkomen.
Heidi wilde me graag helpen. Ze had nog niemand behandeld na Corona. De dag na de behandeling had ik een heftige reactie. Ik app te Heidi en die stelde me gerust. Nu na 5 dagen voel ik me weer heerlijk fit.
Ik ben echt zo blij dat ik bij Heidi ben geweest.
Echt een aanrader.


Koen:
Ongeveer een jaar geleden kreeg ik te maken met een flinke burn-out, waar ik maar niet van wilde opknappen. Bij de GGZ liep ik tegen de grenzen van mogelijkheden aan. Ze bleven maar zeggen dat ze geen toverstokje hadden.

Toen ben ik mezelf gaan verdiepen in energieblokkades en kwam ik de website van Heidi tegen. Dit voelde eigenlijk gelijk goed en besloot de sprong te wagen.

Nu zo blij dat ik dit ben aangegaan. Eindelijk iemand die wel een ”toverstokje” heeft en mij op zowel lichamelijk als geestelijk niveau hulp kon bieden!

Na de eerste behandelingen merkte ik dat ik weer meer energie begon te krijgen. Ik was niet meer uitgeput als ik iets had gedaan. Ik kon gewoon weer mijn dagelijkse dingen doen en ben nu mijn werk ook weer aan het opbouwen.

Naast mijn burnout helpt Heidi mij ook bij diverse andere lichamelijke en geestelijke klachten. Heidi haar manier van behandelen voelt heel fijn en vertrouwd aan. Je voelt je eigenlijk gelijk op je gemak bij haar. En zelfs tijdens de corona crisis kon Heidi mij telefonisch gewoon een volwaardige behandeling geven. Zo bijzonder!

Lieve Heidi, heel erg bedankt voor alles!


Rosanne:
Ik lijd al jaren aan slapeloosheid en afgelopen jaar werd het steeds erger. Toen ik ook nog een brok in keel kreeg dat niet weg ging ben ik via familie bij Heidi terecht gekomen. Stress bleek de oorzaak te zijn. Bij Heidi voelde ik me direct prettig en vertrouwd. Door middel van coaching en healing heeft ze mij enorm geholpen. Het brok in mijn keel verdween al snel en na een paar sessies is ook de slapeloosheid opgelost. Ze heeft steeds met mij mee gedacht en me op een andere manier leren denken. Ik sta weer veel positiever in het leven en voel mijn energie weer letterlijk stromen.
Lieve Heidi dankjewel!


Natas:
Bericht: Ik kreeg een behandeling bij Heidi cadeau van een dierbare vriendin. Het heeft nog zo’n anderhalf jaar geduurd voordat ik de afspraak maakte. Ik moest een drempel over, heeft met vertrouwen te maken. Want naar wie ging ik toe en wat kon ik verwachten… Zodra ik Heidi zag, was dat vertrouwen er eigenlijk direct.
De behandeling zelf was echt een hele bijzondere ervaring. Eigenlijk heeft Heidi alles behandeld wat mij in de weg stond. Van sommige blokkades was ik mij bewust, van andere helemaal niet. Mijn lichaam reageerde op de behandeling, ik bleef maar shaken. Net of ik het koud had, maar dat was het niet. Eerst probeerde ik het te stoppen, maar merkte al snel dat dat weinig nut had. Het voelde alsof mijn lichaam hier al zo lang op had gewacht. Blokkades werden verwijderd en lichaam, hart en geest verbonden. Het zal voor iedereen misschien een andere ervaring zijn, maar dit is wat het met mij deed.
Wat het me gebracht heeft? Rust, heling, vertrouwen, bevrijding, eenheid en een prachtige herinnering aan een heel bijzondere middag.
Voor wie schrijf ik dit stukje? Voor Heidi, zodat iedereen weet wat voor fantastisch werk zij verricht. Voor mezelf, het is fijn dat ik hier anoniem even mijn verhaal kwijt kan. Er zijn niet veel mensen in mijn kringetje met wie ik dit kan delen. Maar vooral schrijf ik mijn ervaring op voor jou! Misschien herken je iets in mijn verhaal. Vraag je je af waar je terecht kunt om de dingen die jou zo in de weg staan, die je misschien niet eens kunt benoemen, weer los te kunnen laten. En hoe mooi zou het zijn als iemand door het lezen van mijn verhaal toch de stap neemt om te ontdekken wat dit voor hem of haar kan betekenen.

Lieve Heidi, ik wil je nogmaals bedanken voor de bijzondere ervaring. Wat heb je een hoop teweeg gebracht… Je sloeg keer op keer de spijker op de kop. Herkenning, erkenning, janken, lachen, alles is voorbij gekomen. Je bent een bijzonder mens met een speciale gave.

Liefs, Natas


Franciska:
Via Instagram kwam ik bij Heidi terecht, het eerste contact was direct vertrouwd.
Ik zocht een manier om om te gaan met het ‘omhoog houden van vele ballen’ zoals mijn gezin en werk.

Heidi luistert altijd aandachtig en de combinatie van de energietherapie en coaching op een praktische manier vond ik erg prettig.

Ik ervaar meer rust en pak de handvatten die we hebben besproken er regelmatig nog even bij. Bovenal heb ik vertrouwen in mijn eigen kracht. Dank!
Groeten en nogmaals dank voor je hulp.


Silvia:
Ik heb jaren lang last van m’n longen gehad en geen dokter kon vinden wat het was.. Toen kwam ik bij heidi en na de eerste sessie voelde ik me al zo veel beter! Nu een aantal sessies later voel ik me weer helemaal top!
Ik ben helemaal blij met Heidi, had het niet zonder haar gekund!


D
Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst bij Heidi terecht gekomen omdat ik heel erg last had van een opgeblazen buik. Ik wist eerst niet zo goed wat ik er van moest verwachten en wat ze nou precies deed, maar ten einde raad ging ik op haar behandel tafel liggen en gaf me er aan over. Verbaasd was ik de volgende dag na de behandeling, mijn opgeblazen buik was na weken minder geworden. Ik heb toen een aantal sessie’s gehad en dat heeft heel erg geholpen. Nu kwam ik een paar maanden geleden weer bij haar omdat ik zoveel moeite heb met slapen, haar behandelingen en coaching gesprekken hebben mij ontzettend geholpen. Naast de energie therapie neemt ze ook heel erg de tijd voor je en kun je met haar over alles praten, ze geeft mij dan ook heel goed advies en na elke afspraak voel ik me direct lichter. Tijdens een behandeling word ik ineens heel erg moe en thuis drink ik dan een paar goede glazen water en wonder boven wonder kan ik eindelijk s’avonds weer heerlijk slapen. Dankjewel lieve Heidi voor alles!

groetjes D


Annette
Enthousiast kwam ik een aantal maanden geleden de praktijk van Heidi binnen wandelen. Ik vertelde haar dat ik op de gezondheidsdag van 17 juni een heel bijzonder gesprek had gehad met Eugenie. In dit gesprek gaf Eugenie aan dat ik moet “Loslaten (verleden) en Aarden”. Ik voelde: Dit moet ik gaan doen Yes!! De laatste restjes opruimen na vele jaren hard aan mijzelf te hebben gewerkt. Eugenie gaf mij aan om contact op te nemen met Heidi voor Healing en Coaching voor de laatste sleutels om verder te komen. (Vele malen dank hiervoor Eugenie!)

Samen zijn we een aantal sessies aan de slag gegaan. De behandelingen hebben mij balans gebracht, zodat ik meer bij mijzelf kan blijven, ook op lastige momenten. De gesprekken gaven mij het vermogen om zaken écht achter me te laten. Het gaf me het inzicht dat ik zelf de keuze kan maken ergens op in te gaan of niet. De aardingsoefeningen helpen mij bij mijzelf te blijven.

Met de nieuwe inzichten en handvatten kan ik weer vol passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen verder in mijn leven. Ik voel mij weer krachtig en mijn fantastische zelf!!

Dankbaar dat ik je heb mogen ontmoeten, Heidi en voor al het moois wat je me bracht!


Louise
Heidi, raakt lichamelijk en geestelijk aan waardoor je langzaam maar zeker jezelf weer vindt en in balans komt.
Een grote verdienste in onze jachtige tijd.


Eline
Ik heb Heidi leren kennen in een periode waarin het al langere tijd niet goed met me ging, zowel op emotioneel als lichamelijk vlak.

Door de combinatie van energietherapie en coaching die Heidi gebruikt, kwam mijn burn out naar boven…..
Heidi heeft mij hier heel goed in kunnen begeleiden en na elke behandeling voelde ik me weer een stuk sterker, lichter en opgewekter.
Ik ben Heidi enorm dankbaar voor de tijd en liefde die ze in haar behandelingen heeft gelegd.
Dank je wel!


Marije
Na een burn-out was ik op zoek naar een manier om weer in balans te komen. Ik had veel last van moeheid en had weinig energie. Hoewel ik zelf al veel had gedaan om het herstelproces te ondersteunen, merkte ik dat het herstel stagneerde. Het voelde letterlijk alsof mijn lichaam in een bepaalde stand stond, waar ik niet meer zelf uit kon komen. Door de behandelingen van Heidi is hier verandering in gekomen. Het heeft mijn herstel weer in beweging gezet en verder ondersteund.

Al tijdens de eerste behandeling voelde ik een duidelijk verschil. Ik voelde letterlijk de energie stromen, wat ik al tijden niet meer had gevoeld. Na de behandeling voelde ik mij stevig en gegrond. Ook had ik de weken erna meer energie.

Na een tijdje verdween dit weer en ben ik terug naar Heidi gegaan. Een aantal behandelingen verder was mijn lichaam gewend aan de ‘nieuwe’ stand en kon het zelf weer verder herstellen. Mede hierdoor heb ik nu 90% van mijn ouder energie weer terug. Ik ben Heidi ontzettend dankbaar en kan haar aan iedereen aanbevelen. Niet alleen als energie-therapeut maar zeker ook als mens!


Nathalie
Heidi weet in korte tijd een een vertrouwde sfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt. De reden om naar Heidi toe te gaan was dat ik emotioneel in een zware periode zat, zowel privé als op mijn werk. Op een gegeven moment kreeg ik ook last van duizelingen. Heidi’s behandeling was heel ontspannend, waardoor je eigenlijk meteen een opkikker krijgt. In de dagen die volgden op de behandeling merkte ik dat de duizelingen al weg bleven en ik me beter in balans voelde. Daarna ben ik nog een keer geweest. Dit voelde weer heel prettig. Ik ging beter slapen na de behandeling en voelde me beter in mijn vel zitten. Ik kan het zeker aanbevelen!


Marianne
De combinatie van het coachen en de chakra therapie werkt erg prettig bij mij. Het samen praten over hoe ik meer balans krijg in mijn leven werkt erg verhelderend en geeft mij inzicht in mijn persoonlijkheid. Hoe ben ik? Waarom ben ik zo? Waarom handel ik zo? Maar ook vragen als; waarom reageert mijn lichaam op een bepaalde manier en waarom komt dit nu naar buiten heeft Heidi mij helpen verklaren aan de hand van coachingsoefeningen en energie therapie. Dit geeft mij inzicht en handvatten om verder te gaan.

“ik voel mij als herboren na een sessie. Erg prettig!’