Over mij

Mijn naam is Heidi van Paridon (1970), getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Jarenlang heb ik gewerkt in commerciële functies. Mijn intuïtie en mensenkennis hebben mij, zowel privé als zakelijk, altijd veel gebracht. Toch merkte ik dat een commerciële rol mij niet  genoeg voldoening gaf. Ik was vooral geïnteresseerd in de mens, zijn beweegredenen en drijfveren. Ik heb ervaren dat mensen ook naar mij toe komen en mij makkelijk in vertrouwen nemen. Met Reiki ben ik mij bewust geworden van mijn eigen energie en de mogelijkheden die het mij bood om ook andere te helpen. In de opleiding Energie Therapie vond ik eindelijk mijn passie en is mijn interesse voor energiewerk verder ontwikkeld. Dit alles maakt dat ik mijn eigen praktijk  gestart ben.

Na eerder reiki I en II te hebben behaald, ben ik in 2012 de opleiding Energie therapie bij Wapiti Healing gestart. De onderwerpen die tijdens de opleiding werden behandeld waren: verschillende frequenties leren voelen en energie beheersing, aura- en chakrahealing, sjamanisme, kwantum fysica, cytologie en medische basiskennis. Sindsdien ontwikkel ik mij steeds verder op het gebied van energie en alles wat daarmee samenhangt.

In mijn commerciële functies heb ik verschillende opleidingen gevolgd waarin coachingstechnieken aan bod zijn gekomen. In 2013 begon ik aan de  geaccrediteerde coachopleiding Intuïtief Coachen bij IMC Mensontwikkeling*, waarin o.a. Mindfulness, Voice dialogue, Oplossingsgericht coachen, NLP, de Creatiespiraal aan bod zijn gekomen. In 2014 heb ik mijn diploma behaald.

In 2015 ben ik mijn eigen praktijk gestart waarbij ik als doel heb gesteld mensen bewust te maken van hun lichaam en geest, hun balans te (her)vinden, zelfinzicht te stimuleren en het zelfherstellende vermogen te optimaliseren. Dit alles om jou te laten komen tot:

Je beste zelf!

* De NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) heeft deze opleiding geaccrediteerd op Europees level EQA (European Quality Award) op het niveau van Foundation.