Mogelijkheden

Ben je nog niet bekend met energie therapie en wil je eerst een behandeling ervaren dan kun je kiezen uit een korte variant van 30 minuten. Tijdens deze behandeling worden de chakra´s gecontroleerd en waar nodig hersteld.

Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij worden de chakra’s behandeld, de energie van je organen gecontroleerd en je specifieke klachten behandeld.

Ook kun je kiezen voor een behandeling gecombineerd met coaching. De mogelijkheden stem ik graag persoonlijk met je af op basis van je klachten en coachingsbehoeften.

Tarieven

Chakra’s balanceren – half uur 35 euro
1 behandeling energie therapie – 1 uur 65 euro
1 coachingsgesprek – 1 uur 65 euro

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT ( lidnr 20170754). De kosten worden helaas niet door alle verzekeraars vergoed, maar CZ, CZdirect, Delta Lloyd en Ohra als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeskunde.  Dit kan veranderen dus vraag vooraf na bij je verzekeraar of het vergoed wordt.

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg een arts bij aanhoudende klachten of pijn.

Wanneer je onder behandeling bent bij een arts/specialist vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis, of  was hiervan in het verleden sprake, dan dient je behandelend arts/specialist of jijzelf dit voor aanvang aan mij aan te geven.

Weet je niet zeker of energie therapie iets voor jou is, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen en denk mee over de mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is  terug te komen bij:

Je beste zelf!

Weet je niet zeker of energie therapie iets voor jou is, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op