Mogelijkheden

Voorafgaand aan de 1ste afspraak stuur ik je een intakeformulier toe. Dit vormt de basis voor ons eerste gesprek. De behandeling start met een intakegesprek. Samen bepalen we jouw wens. Daarna gaan we aan de slag wordt op basis van jou persoonlijke doel de behandeling ingezet.

Een volledige behandeling duurt ongeveer 60 tot uiterlijk 90 minuten.  Afhankelijk van je klachten dien je uit te gaan van gemiddeld 3 behandelingen.

Tarieven

behandelen combinatie energie- en bewustzijnstherapie en coaching volwassene
95 euro
behandelen combinatie energie- en bewustzijnstherapie kinderen 75 euro
Behandeling op afstand energie- en bewustzijnstherapie volwassene/kinderen
75 euro

Een behandeling is vooral een investering in jezelf. Je kunt mogelijk een deel kosten door je verzekeraar terug vragen als  je aanvullend verzekert bent voor alternatieve geneeskunde. Dit is niet voor iedere verzekering gelijk, dus vraag dit vooraf na. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CATCollectief (lidnr. 20170754).

Een behandeling is een goede aanvulling op de reguliere geneeskunde maar is geen vervanging hiervan. Raadpleeg een arts bij aanhoudende klachten of pijn.

Wanneer je onder behandeling bent bij een arts/specialist vanwege een ernstige ziekte of psychiatrische stoornis, of  was hiervan in het verleden sprake, dan dient je behandelend arts/specialist of jijzelf dit voor aanvang aan mij aan te geven.

Weet je niet zeker of energie- en bewustzijnstherapie in combinatie met coaching en iets voor jou is, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen en denk mee over de mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is  terug te komen bij:

Je beste zelf!

Weet je niet zeker of energie therapie iets voor jou is, maar ben je wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op