healing en coaching

In en om ons lichaam zijn verschillende trillingen, ofwel energie aanwezig. Deze energie is met de handen te voelen en aan te sturen. Als er ergens in het lichaam energie afwijkt of stokt, ontstaan er klachten. Deze kunnen lichamelijk of fysiek zijn. Mijn behandelingen zijn erop gericht blokkades in de energie weg te halen en te zorgen dat je energie weer vrij kan stromen. Het brengt je lichaam en geest terug in balans. Je zult meer rust ervaren en je fysieke of mentale klachten zullen verdwijnen. Hierdoor kom je meer in je kracht te staan.

Soms kan blijken dat er onder je lichamelijke klachten een mentale oorzaak ten grondslag ligt. Dan kan een combinatie van energie therapie en coaching een goed alternatief zijn. Door mijn ervaring als intuïtief coach te combineren met de energie therapie ontstaat er een unieke vorm van behandelen waardoor er op een holistische wijze gewerkt wordt aan de oorzaak van je klachten. Juist deze combinatie van ondersteuning is uniek en kan een positieve bijdrage leveren aan het herstelproces.

Dit alles om te komen tot:

Je beste zelf!


One thought on “Hoe werkt dit?

Comments are closed.